Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, maj 01, 2010

Sjukt trevlig Valborg

Det är ett så jäkla bra sätt att sammanfatta dagen och kvällen på, det finns egentligen bara EN sak att klaga på. Att kvällen tog slut, det var det enda som var dåligt.

IMG_0594
Vi började dagen lite senare än alla glada studenter, då vi blev barnlediga vid ett. En snabb sväng förbi Gränby centrum och skaffa lite detaljer. Sedan bar det av hemåt och kasta i sig lite lunch och ta sig en välförtjänt ÖL.

IMG_0598
IMG_0599
Väl nere på stan bar det raka vägen till Birger Jarl, vilket jag inte ångrar en sekund. Jag lyckades aldrig se vem som spelade ute, men helt sjukt vilken grymt jävla bra musik. Helt galet, man ville liksom aldrig att det skulle ta slut. Proppat med folk och helt galet jäkla drag!

IMG_0596
IMG_0597
IMG_0595 
Kändes som att alla var där, Robin, Reza och Erik var på topp och öste som satan… Robban var där också, dessvärre fick jag bara med halva karln på bild, sorry Robban. Sprang även på Mango som var där och hade lassat upp duktigt med dryck som han snällt envisades med att det skulle inmundigas.

IMG_0605
IMG_0606
IMG_0603
Efter ett tag drog vi vidare till Framfickan, skulle egentligen dit först men det blev lite omvänt. Där träffa vi på ännu fler folk. Anna, Nina, Malin, Elin och Alex. I baren stod bland annat Falken, Jeppe och Matthew, gammal Seven-personal.

IMG_0607
Förlåt älskling, men bilden är obetalbar! 1+1=3 eller?

IMG_0600
Polisen höll staden i schack, tydligen “bara” 39 stycken gripna för fylleri under dagen, en lugn valborg säger UNT. Ha ha ha…

Tyvärr så är resterande del av kvällen jävligt odokumenterad tack vare en kass kamera (dålig ursäkt?) Vi lyckades dock beta av en satans massa ställen. Först stack vi till en Danne och Lisa på 30-årsfest. Sjukt mycket trevligt folk som vi sprang på där.

leparc
shotsleparc
(Foto: Carina Ahlström)
Sprang vidare till Hodja och tog oss en öl/drink (minns inte), vidare till Le Parc och sa hej till Carina eftersom vi var i krokarna.

lingon
Tog en sväng förbi Lingon där vi träffade Victor och drog några shots. Sen vart det Plock, Gillet, Terassen, Bullit och ytterligare en sväng till Riverside/Framfickan. Väl framme vid sista anhalten var det bokstavligen kaos i dörren, nån tomte låg nedbrottad på backen och bojjad av vakterna och kön var enorm. Marcus var snäll och gjorde ett undantag och släppte in oss KÖKSVÄGEN bokstavligen, vi fick alltså gå in bakvägen. Någonstans runt två slog vi igen våra blå och vaknade upp imorse vid halv åtta relativt pigga och glada, promillemätaren sa dock 1,2 promille…INTE OK! ;)

4 kommentarer:

Carina sa...

Trevligt att se er igår...väldigt underhållande när du sjöng "Vintern rasar" låten för hela den där kören också=)

Pratat med Robin han ringer dig idag.

Sandra sa...

Ser verkligen ut som att ni hade roligt =)

Anonym sa...

Ha ha, hur gammal är du, 19?

Fredrik Envier sa...

Bra gissat, men inte riktigt rätt... ;)