Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, maj 30, 2008

Bloggresumé...

Fan tiden bara springer iväg. Jobbar hela dagarna som det är nu, typiskt när det är sådan satans jävla fin sol. Kommer hem på kvällarna och borde egentligen blogga, men vem fan orkar det...? Så jag får skämmas helt enkelt.
image 
Förra fredagen blev det lite spontan utgång, köpte en flaska sprit och bjöd över Robin och Erik som var på gång, redigt kan jag lova. Var förbi BJ en sväng och studsa lite, var dock inte på G som vanligt, en aningens för trött och seg. Tur var väl det för vi skulle ut och mecka med cabben på lördagen, så det skulle vara till att vara pigg.
image 
Ute och skruva med bilen under dagen/kvällen, grillade och käkade gott. När vi sen kom hem senare på kvällen var vi totalt färdiga, somnade som stockar båda två och tror klockan var inte mer än tio på kvällen.
image
Gjorde min plikt som son förra söndagen iallafall, var över och hälsa på morsan och gratta henne på mors dag. Vi gjorde en liten utflykt och käkade sushi i stadsskogen... Skittrevligt och uppskattat av alla. Elliot körde maraton och sprang över gräsplanen på tid, vet inte hur många gånger. När jag var liten hade jag problem att springa runt en fotbollsplan, var rena rama skräcken. Så verkar dock inte vara fallet för Elliot, måste nog avverkat några fotbollsplaner.

Nu är det så illa att det blivit fredag igen, så det är verkligen resumévarning på den här bloggen! :( Måste fan ta tag i skiten och börja blogga varje dag.

Var och handlade lite bildelar på Micro bildelar, så säger killen i kassan plötsligt när jag ska gå. "Jaha, blir det någon S6'a då...". Smått förvånad funderar jag om jag känner killen eller om det var någon polare till Jimmy, säljaren. Han erkänner dock glatt att han är en läsare av min blogg, lite smått smickrande att en snubbe som jobbar på Micro läser min menlösa blogg. Hehe, förmodligen en gammal gäst till kära Seven! ;)

Nu måste jag fan sticka, har lite att stå i ikväll. Ska återigen göra ett försök att bli duktigare på att blogga!

PUSS PUSS!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jadu fredde.
mycket meningslöst man läser här i livet. ;)
vore kul om du skaffa en S6:a jävligt härligt bil, men som du sa dyrt o ha. Du sa något om försäkringar. Har du kikat på Atava.se??

MVH Microkillen..

Anonym sa...

http://www.1000apor.se/blogs/stureplansvackraste