Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, maj 12, 2008

Missed me?

image
Guess not, men jag VET att det är några hundra som varje dag kliver in för att se vad som händer i Fredsgatans lilla liv. Var dålig att blogga i helgen, men ska försöka göra en soft resumé... Fredagen skulle bli lugn, Josephine var barnledig men började tidigt på lördagen för att fixa inför alla modeller och lördagskvällen på Birger Jarl. För er som läst hennes blog så vet ni att Ragdolls var med och fixade hår för alla modeller som gick modevisning på Birger i Lördags. Creative Make Up fixade smink och kläder kom från MIINE och Marks n Brands. Måste säga att jag faktiskt var sjukt imponerad av slutresultatet. Allt från frisyrer, smink, kläder och sist men absolut inte minst koreografen som gjorde ett fantastiskt jobb. Självklart hade det inte fungerat utan de flitiga modellerna som levde sig in i showen.
image
image

För att återgå till fredagen, som skulle bli lugn så fastnade vi med Mattias och hans vänner på Flustret efter vi käkat lite på Alexander. Efter Flustret föreslog jag att det skulle vara hemgång, men övriga i sällskapet envisades med att vi skulle förbi Birger. Vad tror ni hände? Klackarna i taket gånger 3 och avrundade såklart med en lite enkel efterfest. Detta har blivit mer standard för mig och Matte, vi ska bestämt hem och dricka sprit och snacka skit efter krogen... Galet trevligt, även om man sällan kommer ihåg vad man snackat om.
[SNC15386[5].jpg]

image
Josse in action! ;)
image image


Lördagen var ju planerad party-dag, stackars Jossan dock som fixa med kunder och modeller från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Hon var dessutom rekord-risig vilket inte gjorde saken lättare... Lovade ännu en gång att aldrig mer dricka öl. Har faktiskt tappat räkningen på hur många gånger hon sagt det tidigare... ;)

image
Killarna från Uppsalavimmel hade för övrigt klätt upp sig så tjusigt kvällen till ära, de var ju huvudaktören bakom kvällens tillställning.

Inga kommentarer: