Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, maj 19, 2008

Min charmiga arbetsplats

DSC02110
För dig som undrar vad jag tittar på om dagarna så ser det ungefär ut som på bilden... En fet samsung-skärm på 24", storleken har helt klart betydelse kan jag konstatera. Här på Läkemedelsverket snålas det inte på skattepengar! ;) Haha... Hur som helst, eftersom mitt uppdrag här är väldigt tidsbegränsat lägger ingen ned någon större energi på att ge en konsult något mer än det han behöver. Dvs, en stol att sitta på, dator och skärm (förvisso sjukt stor skärm), passerkort så han kommer in och visar tydligt vägen till kaffeapparaten. Jag minns själv en gång i tiden då jag hyrde in konsulter i just IT-svängen, de fick alltid sitta i de tristaste rummen utan gardiner och tjocka CRT-skärmar. Endast det nödvändigaste som sagt! =)

Håller för övrigt på scannar marknaden totalt efter vilket bil som bör inhandlas, för det är fan akut. Körkortet har liksom väntat på mig i 14 år, så nu ska det användas det är inget snack om saken. Och för att passa på att kommentera min frekventa läsare och granne Larsson så kan jag meddela att prövotiden är 2 år för kortet, plus att det krävs en hel del för att bli av med det. Kan fortfarande köra för fort och behålla lappen, så länge jag inte kör fööör fort. Kan nämligen få böter som vilken bilist som helst utan att loosa kortet. I USA tror jag dessutom det är ännu svårare om inte omöjligt att bli av med ett svenskt körkort, men det återstår att se. En Mustang cab är bokad i LA när vi kommer dit, hur någon ska palla att köra när vi kliver av planet är en annan fråga. =)

Åter till bilfrågan, valet står just nu mellan Audi och Volvo... Eftersom både Josephine och jag är duktigt onormala och nöjer oss sällan med lite lär väl detta sluta med ett bilköp i katstrofklassen och då menar jag rent ekonomiskt. Men va fan, man lever bara en gång så det blir skoj... Tänker inte avslöja mer om kommande bilen förrän allt är klart!

2 kommentarer:

Garnser sa...

Vill minnas att de ändrade prövotiden till 5 år för ett tag sedan...

Anonym sa...

Tror inte dom har ändrat de, var snack om de förut, jag tog körkort november 2007 och mitt har en prövotid på 2 år, man kan kolla det på baksidan längst ner på körkortet.