Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, maj 04, 2008

Lugn middag på apelgatan

DSC02039
En lugn och fridfull middag på Apelgatan... Grillad kyckling, ris och massor av kalla såser. Fetaoströra med creme fraiche bland annat, som är så sjukt god att man kan sitta och slicka skålen när man ätit klart.
DSC02043 
Som ni ser föredrar Helen att inte vara med på bild, men det bryr vi oss inte så mycket om! ;) Kvällen vart faktiskt riktigt lugn och städad. Sjukt god mat, ett par öl (LÄS 2 st) och några groggar efter maten samt lite blåbärspaj. Med tanke på hur lite jag sovit så blev jag trött rätt tidigt, Matte höll på att snora igen totalt och spriten gjorde snarare motsatt effekt på honom mot vad han hoppats på, så även han var på väg att slänga in handduken, Helen likaså... Den enda som inte visade några direkta trötthetstecken var väl möjligen Jossan, men dessa kom senare när vi satte oss i soffan och mös lite...då slockna hon direkt. Måste vara något magiskt över den där soffan.

DSC02045
Vart tvungen att ta en bild i smyg för att de inte gärna ville vara med på bild...då blir de som det blir! :)

DSC02047
Matten träffade rätt med Barbafin... Notera Marilyn som sneglar lite avundsjukt i bakgrunden... :)

DSC02040
Det gömmer sig faktiskt lite blåbärspaj under all sås. Alla var så sjukt torsk på sås så vi dränkte pajen totalt i sås, gott var det!

Inga kommentarer: