Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, maj 22, 2008

Vart tog veckan vägen?

Hela veckan verkligen bara försvann i ett nafs. Vet inte riktigt vad som hänt... En hosta som jag gått och burit på i lite drygt en månad verkar för övrigt utvecklats till en redig förkylning nu, även om det inte är så allvarligt att jag blir sängliggande så är det ändå sjukt irriterande att gå och snora.
image
Käkade lunch med Robin, Niklas och Josephine igår, vi jobbar ju i samma område allihopa utom Jossan då. Idag käkade jag lunch med Larsan och hämtade ut mitt körkort... Skum känsla och samtidigt sjukt löjligt att vara fjantigt stolt över ett jävla plastkort... Har för övrigt en förmåga att se sjukt skum ut på körkort också... Som ett jävla UFO, de liksom klipper ut huvudet bara...
korkort

Igår var jag och mötte upp Jossan på salongen, medans jag väntade på henne satt jag och bläddrade i en tidning, King Magazine närmare bestämt. Och vad hittar man där, om inte en gammal arbetskollega från Stockholmstiden. Nämligen Calle Blomkvist, han står och posar som någon stekare i någon reklam för ostar?! Haha, vafan?!?!
DSC02136

DSC02133 DSC02132

 
Imorgon ska vi för övrigt iväg och provköra en bil, en Audi S6 Avant, ska bli kul att se om det är något tryck i den. 4,2 liters V8 lär ju göra något under huven iallafall, även om det lutar åt Volvo-hållet.
2003_0608_004248AA
Apropå bilar har vi fått oss ett litet sommarprojekt vad det gäller bilfronten, eftersom vi hungrar lite efter bil har vi blivit erbjudna av Josephine pappa att styra upp hans Ford Escort Cab, en XR3i av årsmodell 88. Men oavsett hur gammal den är så är det en CAB. Om solen bara kan titta fram lite så åker jag gärna runt i en 20 år gammal bil utan tak över sommaren. Det är dock lite fix, ska bytas startmotor, olja, oljefilter, batteri och lite fix. Sen är det bara att besiktiga och köra för fullt! :) Sticker nog ut en sväng på lördag och leker lite bilmeck, Larsan skulle hänga på sa han.
DSC02121
Vi är lite vilsna över vad vi ska göra imorgon Fredag, Elliot ska ut till sin farmor och vi är spontant barnlediga. Normalt sett brukar vi ju flaxa iväg till Birger en sådan kväll, men eftersom jag är nyutexaminerad professional driver så vore det kul att göra något annat, typ åka iväg och hitta på något... Ska se om vi inte kan kidnappa morsans bil imorgon eftermiddag/kväll, mot någon lättare muta! :p Hon har en sådan där charmig Nissan Micra, måste se kul ut när jag stiger ut ur den eftersom den är så liten och jag så lång. Lätt att fickparkera iaf! :)

Har för övrigt varit helt själv på jobbet nu två dagar i rad, alla andra medarbetare har varit på Team building som det så fint heter... Konsult som man är involveras man inte i såna "trevliga" saker, utan sitter snällt kvar och kämpar vidare.

1 kommentar:

Anonym sa...

http://www.1000apor.se/blogs/stureplansvackraste