Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, maj 02, 2008

Grand Theft Auto 4

image  
Får chansen att provlira GTA4 ikväll, ska bli sjukt kul. Äger dessvärre varken PS3 eller XBOX360, så det finns ingen vits att jag köper spelet själv. Kommer ihåg när jag såg GTA för första gången, det motiverade mig att direkt springa till butiken och inhandla ett Playstation 2. Egentligen är GTA4 ännu mer motivering att köpa sig en ny XBOX eller PS3, efter ikväll lär jag säkerligen känna ett ännu starkare behov.

För er som INTE vet vad det är så är det ett grymt spel, som i omgång 4 utspelar sig i ett New York, fast de väljer att kalla det Liberty City. Jag är egentligen ingen tv-spelskille för fem öre, men det finns vissa spel som lyckats fånga mig, GTA är ett av dem.

Måndagskänslan som jag var rädd för idag har för övrigt uteblivit... Gjorde en kraftansträning och tog tag i all disk från valborg och röjde upp lite snabbt, känner mig otroligt duktig och framför allt vuxen! :)

Hör för övrigt hur Jossan försöker stava till "Grand Theft Auto" ute i köket, betyder att hon skriver något töntigt om mig i sin blogg... ;) Ska bli kul att se om jag har rätt!

1 kommentar:

Anonym sa...

världens bästa spel?!:D