Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, maj 02, 2008

Sjukt trevlig Valborg

image
DSC02028
Då var valborg avklarat. Jävlar vilken fest... Höll igång från kl 11 till tidig morgon... Förförfest, förfest, fest och efterfest... Eller hur det nu var! =) Började dagen med några öl på Jossans salong. Sen gick vi vidare till Santorini där We Love House körde ett GRYMT utomhusset. Förde tankarna på Kallis på Gotland. Grym musik och massor av människor man kände igen. Mängder av rosé flödade ut till borden festen verkade inte vilja ta slut, även om den skulle gjort det kl 15. Grym potential och hoppas verkligen man ser något liknande igen inom kort. SUCCÈ är ordet!
DSC02031


Vi sprang sedan förbi Alexander för att få i oss lite mat, än så länge hade bara ett antal öl kommit ned i magen. Tryckte lite snabbt i oss en varsin pizza och färden gick vidare mot Birger Jarl. Klockan hade nu hunnit bli strax efter kl 15. Solen strålade och stan kryllade av glada människor. Som jag skrev tidigare så hade David bestämt sig för att besöka staden, så vi var ju tvungna att att hålla fanan högt från början till slut. Väl på Birger beställdes det in mängder av champagne, närmare bestämt tre flaskor, eller om det till och med var fyra. Även här var det fullpackat med folk och kön ringlade långt längs staketet. Vi hinkade i oss en massa champagne och stod och gungade till grym musik i solskenet, Ankan lirade plattor till gästernas förtjusning. Sprang även in i Alexander Lewerentz flickvän Malin, duktigt förfriskad. Hon log och var pratglad hälsade glatt på mig och Josephine.


Vi bestämde oss sedan för att sticka vidare till Flustret, mest för bandet Duåjag som skulle spela där... Vet dock inte om vi fick syn på bandet. Träffade däremot flera bekanta ansikten i baren samt en gammal gammal kompis vid namn Peter Alex. Riktigt reko kille, synd att vi så sällan ses nu för tiden...



Efter några timmars festande begav vi oss iväg för att inhandla lite käk som vi kunde slänga på grillen hemma. Visade sig bli ett ganska stort sällskap med folk till slut, spontant samlade... Förbi Willys och inhandla lite oxfilé och potatisgratäng. Lagom hemma började regnet droppa ned, trots detta stod jag ute på balkongen och grillade oxfilén... Nu var folk gladare i spriten än i maten, men trevligt var det iallafall... Festen fortsatte vid tolvsnåret ned mot Birger Jarl igen... Lagom svårt att få tag på taxibilar, ungefär en timmes väntetid på en bil... Kul, vi behövde dessutom minst två bilar. Väl nere på Birger Var det kaos utanför... Kön ringlade långt, även VIP-kön stod helt still. Tack och lov stod Marcus där och signalerade åt vakterna för att göra ett undantag och släppa in vårt sällskap. Inne på Birger var det smetfullt, inte helt oväntat... Johan Lindh malde sjukt grym musik, kan liksom inte riktigt sätta fingret på det men varje låtval är så sjukt jävla rätt bara. Drack ett antal drinkar och flertalet Fisherman... Kvällen gick extremt fort, för rätt vad det var så var klockan tre och kvällen var slut. Taxi var minst lika omöjligt nu som tidigare, så vi började promenera hemåt. Gick förbi utan för Bullit när jag fick för mig att vi skulle ha efterfest, dock lyckades jag inte övertala Pedro som verkade trött efter att ha jobbat hela kvällen. Till slut lyckades vi får tag på en taxi alla fick plats utom David, så jag bestämde mig för att vänta som en riktig kompis man är! :) När de andra åkt hem så stod jag kvar med David, han propsade på att han skulle hem till hotellet för att sova... Jag försökte övertyga honom att följa  med hem på lite efterdojja, men han vann. Väl hemma så mötte jag upp Matte och vi satt och snackade man-snack halva natten! Fick även för oss att köra några Poker-lektioner i fyllan och villan, inte för att jag vet hur mycket som fastnade i huvudet, men kul var det.

Totalt sätt kan jag sammanfatta Valborg som otroligt lyckad!!! Jobbigast nu är ju att det är Fredag imorgon och helg igen, känns som jag kommer ha måndagskänslor imorgon... ;) Det är dessutom premiär imorgon på Ambassadeur Gold i Sthlm, vilket hade varit kul att åka på. Dock är det nog bra framför allt för ekonomin att ta det lite lugnt i helgen. Kanske går på en bio imorgon, har pratat ett tag om att se filmen 21, för att få lite Vegas-känsla! :)

Ska väcka min söta flickvän strax och förflytta oss in i sängen. Har faktiskt för ovanlighetens skull varit trött nu i några timmar, vilket inte är likt mig så jag bör nog passa på att utnyttja detta!

1 kommentar:

Malin sa...

Haha vilken jävla bild då! Men som du skrev: "Mängder av rosé flödade ut till borden" Enough said! ;P