Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, juli 13, 2009

Chicken quesadillas


Lyxa till kvällsmaten och gjorde chicken quesadillas. Ser sjukt proffsigt ut nu ser jag. Ska se om det smakar lika gott. :)

3 kommentarer:

Emma sa...

Vill ju ha receptet också ;)

Fredrik Envier sa...

Självklart, skitenkelt.

Köp stora mjuka tortillabröd, sen lägger du dem på en tallrik. Fyll dem med vad du vill ha. Vi körde ungsstekt kyckling som vi saltat och pepprat och sedan efter den var klar skivat ned i små små bitar. Till detta hade vi rödlök och paprika samt mycket ost. När man har lagt allt detta på den ena halvmånen av pitabrödet viker man ihop det och trycker till så det sitter fast någorlunda. Sen hettar man upp en stekpanna och slänger i lite olja. När pannan är het som fan, så slänger man i brödet försiktigt. Låter det grillas en stund på varje sida så det blir lite lätt brunt och fint. Vi slängde sedan in dem i ugnen på 175 grader för att osten skulle smälta ordentligt. Servera gärna med lite creme fraiche och salsasås samt sallad.

Just ja, glöm inte en iskall öl! ;)

Emma sa...

Tack, skall testa det i helgen! =) Ha en trevlig semester!