Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, juli 22, 2009

Semestertider

DSC06496
(Nej det är inte mina glasögon…)
Fan va flummigt allt blir när man har semester och inget direkt inbokat... Man flummar runt och dagarna i veckan har ingen riktig betydelse. En måndag kan likväl vara en fredag osv. Bloggen har blivit lite lidande ett par dagar också, så man får ju rycka upp sig. Ett gift man åtagit sig att blogga varje dag, men ibland så brister det tyvärr.

DSC06476
Var ut en sväng med Tom både i lördags och söndags, för att inte nämna fredagens 30-årsfest. Nu kan faktiskt jag hålla med om att det varit lite mycket fest. Den som fått lida är min underbara flickvän. Söndagens utgång var förvisso i lugnare laget för min egen del, dock inte för Tom som värmt på bra under dagen av nån jäkla anledning. Jag fick bli "vårdare" för honom på kvällen, till han till slut smet från stället. =)

Bespara mig alla bittra kommentarer nu va till detta inlägg, det känns som det räcker med att jag erkänner att jag varit dålig… Behöver inget moralpredikande från folk som tror sig känna mig eller Josephine genom våra bloggar, men ändå inte vet ett skit… TACK!

DSC06498
Idag har Elliot varit och badat på Fyrishov med sin morbror Robin, själv har jag varit hos mor min och hjälpt henne och hämtat lite kattsand. Hon har lite problem att bära så tunga säckar så man ställer ju självklart upp som en god son man är. Sen tillbringade jag större delen av eftermiddagen hos mamma för att fika och prata lite om allt möjligt. Mamma blir så glad av att få träffa sitt förtjusande och charmiga barnbarn. Även Sindy varit lite smågnällig de sista dagarna så är hon jämförelsevis VÄLDIGT snäll mot vad man hör om andra barn. Igår tex somnade hon halv tio och sov till sex på morgonen. Vääääldigt trevligt sovmönster, peppar peppar! :)

DSC06501DSC06502
Påbörjade ett litet efterrättsexperiment under kvällen, får se hur det blir. Har provsmakat och behöver komplettera. Det är en pannacotta som ni kanske vet består av kokt grädde med socker och gelatin, men som smaksättning har jag Ahlgrens bilar. Det som nu krävs något bra att toppa med och som bryter av… Bilarna silas självklart bort från den slutgiltiga pannacottan så bara smaken av bilar finns där. Vi se om detta håller måttet till fredagens efterrätt då Josefina och Danne kommer på middagsbesök igen, mycket trevligt.

1 kommentar:

Julia sa...

Rolig efterrätts-idé!