Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, juli 31, 2009

Den här bilden ser inte mycket ut för världen


Men det är inte bara cola i glaset. Rikard blandar rödvin och cola. Jag måste vara totalt tappad (behöver inget medhåll från min hatiska fanclub) men jag har fan aldrig hört talats om det. Sprite och vitt vin, fanta och rosé Men aldrig det här.

5 kommentarer:

Martin the student ;) sa...

Grattis, du har precis tagigt del av fenomet "redwine/cola" som är vardag för byborna i Australien. Tänk vad dom kan hitta på i crocudike dundeé land ;) Botten upp och resten i håret säger jag.. heheheh ;)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Dagens = vitt vin (eller rosé om man vill) och typ Sprite
Gårdagens = rött vin och Cola

Å nej gott e det inte!

Hej föresten, nu har jag tjuvläst här inne ett tag så nu tänkte jag hälsa oxå! Hur står det till? Grattis till faderskapet!

Må så gott och hälsa familjen!
Kram/Pernilla

Anonym sa...

det kallas bambus är en drink i mitt land kroatien men hela balkan dricker det =)

Fredrik Envier sa...

De här tre kommentarerna var de mest givande på sjuuukt länge måste jag säga. Först får jag veta att den här sörjan jag drack igår är en vardagasfenomen i Australien. Sen dyker en gammal arbetskamrat in från 90-talet och som inte det vore nog får jag veta att sörjan är en drink i kroatien.

Fan, min baksmälla blev plötsligt mycket lättare... Tack vänner! Hmm, känner själv nu att ingen förstår om jag är ironisk eller inte, men för att klara ut den biten så är jag INTE det! :)

Nina sa...

Cola Roth heter det ju och är från Scweitz! :-)