Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, juli 15, 2009

Vi bor i timmerstuga medans andra dricker 15-liters champagne

Champagne3
Champagne2
Fick MMS från David igår som tillbringar dagarna i Visby för närvarande. Det glädjer mig att se att de har sjukt kul där borta, sen glädjer det mig även att vår budget håller en betydligt lower profile än vad deras gör.
Champagne1
Nu as we speak kom dessutom ett till MMS, på mer champagne... :)

DSC06351
Well, vi har det iallafall jättetrevligt i vår timmerstuga, som vi förvisso nu ska överge för att tillbringa dagen på High Chaparral. Ska vara flitig och blogga från området, så ni hålls uppdaterade. Vet ju att det finns en del i familjen som frekvent läser denna blogg, så det vore synd att svika.
DSC06350

Just ja, Josephine är precis iväg och duschar nu… Sjukt kul med tanke på att hon är ju lite fin i kanten av sig och inte riktigt gillar campingmiljön på det viset att man delar duschar, toaletter och dylikt. Hon är duktig iallafall, även om hon aldrig skulle våga/vilja utsätta sig för att sova i tält, så känns det ändå bra nära.

Inga kommentarer: