Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, januari 19, 2010

Bråkig kvinna i ung ålder!


Sindy har varit bråkig de senaste nätterna. Hon får för sig att vakna och föra ett jäkla liv. Vi har bestämt att vi ska försöka vara duktiga och vänja henne av med att äta om hon skulle råka vakna på natten. Det är inte det lättaste kan jag lova, när hon vaknar skrikande kl 4 på natten och vägrar ge sig. Efter ett tag kröker man sig lätt för att få lite sömn och Sindy får sin vilja igenom. Hur som helst, att hon sovit oroligt gör att jag inte riktigt sover lika djupt utan ligger och väntar på att hon ska sätta igång. Även om Josephine tar tyngsta passet när jag ska upp och jobba, så ligger man ju lik förbannat vaken och kan knappast somna om när en unge skriker. Slutar med att man kommer till jobbet trött och jävlig...när man väl kommer hem är allt man vill att slänga sig på soffan...noll energi till något. Hoppas att Sindy tar sitt förnuft till fånga snart, då hon skött sig exemplariskt i de 8 månader som gått. Pappa älskar dig ändå ditt lilla nattmonster!

5 kommentarer:

Farmor sa...

Lilla busunge där...du ska sova på nätterna...Farmor kramar om dig .

Anonym sa...

Var jobbar du nu? har något minne av att du skulle sluta.

Anonym sa...

Min son är 2 år o ska MINSANN ha välling på natten...Puh...1-3 ggr..

Fredrik Envier sa...

Jag sitter fortfarande kvar som konsult på Läkemedelsverket. Har varit tänkt att sluta några gånger, men de förlänger mitt uppdrag hela tiden.

jannice lindell sa...

söt lilla sindy är!!!