Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, januari 22, 2010

Imorgon kliver kocklandslaget in!

kocklandslaget2
Jajjemen, det är precis så bra som det ser ut på bilen. Imorgon kliver nämligen det nya kocklandslaget Daniel Ågren och Fredrik Andersson in i köket, ute i en stuga långt ut i evigheten. Vi ska nämligen gästa Danne och Josefinas stuga ute i skogen och laga middag. Vi har valt att spexa till det lite och låta herrarna stå för två stycken förrätter, eller kanske mer en aptitretare och en förrätt. Damerna står för huvudrätten och efterrätten. Allt ska göras i största hemlighet och herrarna inhandlar maten separat, likaså kvinnofolket på sitt håll. Varsin mattkasse således. Samma sak med drycken på bolaget, så vi får liksom gå om lott kan man säga. ;)

Tyvärr kan jag inte avslöja vad för olika rätter jag och Danne skruvat ihop, men det får ni se imorgon… ;) Ska bli sjukt trevligt i alla fall!

1 kommentar:

Fröken Drake sa...

shit va rolig du är Freddan..Hahaha, blir grymt i morgon!!!