Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, februari 27, 2008

En lätt rödton träder fram


Tror jag nämnt det vid några tillfällen förut, men jag har ju sjukt lätt för att få färg när jag solar solarium... Nu har jag varit dålig, eller kanske ska man säga bra med tanke på att man sparar huden några år. Men jag har inte varit iväg och solat på säkert någon månad. Så jag bestämde mig för att ta en liten tur igår. Vad händer, jodå... Som vanligt, efter 20 minuter i stans farligaste solarie så var man röd som en kräfta. Tack och lov återger inte kameran samma intensiva ton som faktiskt verkligen infinner sig över hela kroppen. Det sköna är att efter någon dag när detta lägger sig så har man en skön grundbränna... På EN solning! =)
 
Vet att jag varit dålig på att blogga i början på veckan, men den har faktiskt varit rätt odramatisk. Gått upp tidigt som fan på morgonen och somnat i soffan 2 av 3 dagar. Nu börjar det iallafall dra ihop sig mot helgen och det blir cowboyfest i Schlagerbaren denna helg. Kommer bli skoj, även om temat är långt ifrån så stort imponerande som jag är van vid! ;)

Har precis lagat mat åt mig och Elliot, Jossan kommer hem lite senare ikväll. Ska iväg en sväng och gratta Helen som blir ett år äldre och närmare tant. Sen bär det av hemåt igen för att bona om hemma lite.

1 kommentar:

Anonym sa...

hej har en lösning på ditt in lägg där du svor över räkningen från uppsalahem här kommer ett enastående tips : du har säket en copwell skärm i din hall tag ur kontakten (ser ut som en nätvärks koppling) lyfft av locket på en av tempratur mätarna(liten vit låda) och tag ur kontakten till krets kortet kyl sedan ner krätskortet genom att blåsa på den eller lägg den utom hus, sätt sendan till baks krets kortet och plugga i sladen helt plötsligt visaren tepraturen i lägenheten mindre.
Obs bör göras kvälls tid då uppslahem inte ser att du bryter strömmen.