Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, februari 02, 2008

Schlagerbaren på Blue Moon Bar innan remake

IMG_6234
IMG_6202

IMG_6232
IMG_6215

IMG_6224


IMG_6233
Tänkte att ni skulle få lite för- och efterbilder på Schlagerbaren, Blue Moon Bar. Efterbilderna kommer dock att publiceras EFTER helgen efter denna. I dagsläget finns det någon enstaka detalj som är skön, typ takplattorna i guld samt möjligen kuddarna i guld. I övrigt så ser det rätt slitet och skabbigt ut. Dock är tanken att med relativt enkla medel piffa upp detta och få det att kännas lite nytt och fräscht. Har även klivit in som Admin på Facebook-gruppen Schlagerbaren.se, för er som inte är medlemmar där... KLICKA HÄR! Här kommer du få all nödvändig information om VAD, NÄR och exakt HUR galenskaperna kommer att äga rum. Tro mig, du kommer inte att vilja missa det!

Som ni säkert förstår kommer det att ske lite förändringar. Kan väl ge lite hintar om att tex de gräsliga vita tylltygerna som sitter längs väggarna kommer att ryka. Det är även tänkt att de skeva mönstren på väggarna ska försvinna, eller möjligen ersättas med något vackrare och mer disco! ;)

Inga kommentarer: