Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, februari 18, 2008

Fuck mondays

Finns det någon vidrigare dag i kalendern än måndagar?! Varenda jävla vecka så dyker den upp, lömsk jävlig och envis. Nu tänker ni säkert att en lustig typ som mig inte borde besväras för att jag inte har ett måndagsjobb att gå upp till som vanliga svenssons. Ibland önskade jag ändå att jag hade något som tvingade upp mig tidigt som fan på måndagen, för att ligga och dra sig i sängen med vetskap om att jobb läggs på hög är fan ingen höjdare. Man får dessutom enormt mycket tid att tänka i sängen, vilket heller inte alltid är bra. Har förvisso lite trevliga saker att se fram emot den här veckan. Vi har ÄNTLIGEN blivit hembjudna till David på middag, vilket ska bli otroligt trevligt och intressant. När vi ändå är i Stockholm (hmm, han bor i Täby) så ska vi passa på att besöka Ambassadeur, ni vet den där snygga klubben där allt är vitt! =) Funderar även på att ta en sväng förbi Himlen Därtill, Stockholm och Söders nya Skybar, 27 våningar upp om jag inte minns fel.

En annan grej som spikades in i detalj var firandet av Josephines mamma som fyller 50 år. Har knopat ihop en upplevelsekväll som kommer bli väldigt intressant. Som tur är läser ingen av Josephines föräldrar min blogg, så jag kan skvallra lite om vad som kommer att hända. Kvällen består utav 5 st olika delmoment. Först börjar vi med middag på Kaknästornet, för den som inte provat på detta så bör ni göra det om ni får möjlighet. Efter middagen hämtas vi sedan upp av en Superstretch Limousine, dvs en 8,6 meter lång vit Lincoln där kyld champagne väntar. Vi tar oss sedan en liten tur runt i Stockholm på ca 40 minuter för att sedan stanna till vid Nordic Ice Bar. Här får vi lite extra kläder innan vi går in i baren som helt är byggd i is, även glasen man dricker ur är gjorda i is. Här tillbringar vi 45 minuter drickande lite varierande godsaker från ABSOLUTs sortiment. Efter detta går färden vidare mot skybaren på Söder, Himlen därtill för några smarriga cocktails inför den ståtliga utsikten. Kvällen avslutas efter detta såklart på Blue Moon Bar, natten tillbringas på hotellet precis ovanför nattklubben.

Inga kommentarer: