Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, februari 19, 2008

I'm still standning, fast fan inte mer...

Nu börjar jag bli duktigt slut... Vet inte riktigt hur jag ska sitta upp. Känner mig skittaskig mot Elliot eftersom jag inte är någon vidare barnvakt. Orkar liksom inte göra något och är måttligt lättirriterad för det mesta. Men försöker hålla god min och inte visa något. Har som målsättning att hålla mig vaken till kl 23... Blir 32 timmar vaken tid då! Usch, inte kul för kroppen!

Just ja, det höll på skita sig hej villt med morgondagens Stockholmsvisit. Av någon olustig anledning var alla rum fullbokadet på Elite Stockholm Plaza. Fiskade lite bland en annan god vän och kontakt, slutade med ett rum på Stockholms STÖRSTA och NYASTE hotell, det spektakulära Clarion Sign. Det är en enormt tjusig byggnad, som rymmer hela 558 rum. Hade premiär för precis 14 dagar sedan. Ska bli jättekul att se vilken klass rummet och hotellet håller!

Nu ska jag gå och ta emot Jossan, hon skicka precis sms om att hon satt i taxi på väg hem... XOXO

1 kommentar:

Anonym sa...

har du hört utrycket: jobba hemifrån nån gång kanske inte skulle vara helt fel i ditt fall. annars e de bara att rekomendera att vila middag en timme mitt på dagen och slå av mobilen och föraöka att sova m inst 8tim/natt porva så ska du få se att du kommer känna dig piggare.