Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, februari 22, 2008

Middag hos David

DSC01601
Middagen hos David igår var supertrevlig. Maten var superb, hade förvisso inte förväntat mig mindre. David hade slagit på stort, körde en grymt god hummersoppa till förrätt. Det mest intressanta var dock varmrätten, som hade oxfilé som röd tråd. Här bjöds det på oxfilé på tre olika vis. En vanlig ugnsstekt oxfilé, steak tartar (alltså råbiff på mald oxfilé) samt carpaccio (utbankad rå oxfilé). Allt detta var så jäkla gott. Modigast var dock Josephine som faktiskt provade allting... Hon som vill ha köttet vidbränt nästan och här talar vi RÅ oxfilé!

Inga kommentarer: