Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, februari 12, 2008

Josephine the ice queen

DSC01548
Det är alltid lika kul att ta med Josephine till nya platser, och presentera henne för nya vänner och arbetskamrater. Hon blir alltid lika uppskattad överallt och har så lätt att anpassa sig. Under slutet på lördagskvällen utbrast ett mindre iskrig mellan baren som bestod utav mig, Rickard och Hångel mot stackars lilla Josephine... Som förvisso gillade när klykan fylldes utav iskalla isbitar! :)

Måste även passa på att skriva om en halvrolig händelse, man kan liksom se den från lite olika sidor... När Josephine strosade runt på Blue Moon så vart hon tokbundis med en 38-årig kvinna, som var en aningens överförfriskad. Anledningen att de var vänner var att hon kommenterade Josephine ute i rökhagen, hon sa att Josephine såg ut som en levande barbie-docka... Så ni förstår säkert vad som hände?! En "evig" vänskap var knuten... Personen ifråga fick sedan inte komma in på stället pga en måttlig överservering, men efter några tindrande ögon från Josephine gick det till slut bra iallafall. Nu till det (o)roliga som sedan utspelar sig, jag har fått det hela återberättat av de minnesbilder som finns, så sannolikt en något förskönad version. Men hur som helst, den 38-åriga kvinnan presenterar Josephine för några äldre rika "gubbar" (de var iaf 10-20 år äldre än mig). En verkar fatta tycke för Josephine och presenterar sig och efter ett tag börjar de diskutera hår och frisyrer, eftersom Jossan är frisör varpå han får hennes visitkort. Aj aj aj... Denne man, gubbe, nyblivne ungkarl eller vad vi nu ska kalla honom för ringer upp till salongen och tackar för trevligt sällskap, ber om att få hennes mobilnummer och påtalar att han gärna skulle ses igen. Han mailar sedan på kvällen en bild från hans 13-miljonersvilla i Djursholm, bilder föreställer bubbelbadet i källaren och han inbjuder nu till ett "badparty"... Hallå?! Haha... Va fan tror gubben?! Jaja, om nu Josephine kunde föra in lite glädje och hopp i den gamle mannens huvud så får det väl vara så då... Men tror det blir lite dags att dra i bromsen här för framtida relationer! ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Grym blogg! :)