Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, juni 13, 2008

Besök inte nya Max


De har ju öppnat ett nytt Max en bit bortom Gränby, vid Nyby typ. Tog oss en sväng dit för att äta, mest för att se hur det såg ut. Kom dit, restaurangen var typ tom med undantag för ett 50-tal muttrande gäster som stod i kön. Vi ställde oss i kön, men upptäckte efter ett tag att den inte rörde sig ett dugg. Flertalet gäster började lämna kön, så gjorde även vi. Min gissning är att restaurangen precis öppnat och hela uppsalas sommarjobbarelit samlats på Max. Smart drag eller inte av den restaurangchefen. :) I övrigt har vi vart ute och handlat lite grejer inför Josephines fest. Sista dagen för att osa imorgon, du som blivit bjuden Men inte hört av dig. Kom ihåg att du ska även meddela om du INTE kan komma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du får bedöka deb på dagtid då e den inte full av folk. har varit på din gammla natt klubb vilket jävla drag de var nån som hette caracola var där vilket drag det var, fy satan du borde gå dit nån gång.

Anonym sa...

Ta drivethrough istället. Gör vi och det funkar perfa =) Jag gillar det nya Max. Mycket trevligare personal. Möjligt för att dom är nya.