Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, juni 05, 2008

Åkanten och onsdagspex

Fy fan vilken dag! Vart så jävla trött, efter tvättandet igår. Men var ändå värt det, nu är skiten borta. Nya intranätet lanserades på Läkemedelsverket idag kl 08, gick skrämmande smärtfritt. Nästan som man blir lite orolig när det inte gapas mer. Men det är väl också ett resultat på många timmars slit, känns kul iallafall.
DSC02236
Hade en konsultträff med övriga IT-konsulter, skulle bli bjudna på lite käk och öl på åkanten. Sprang på Robin och Niklas där, vilket spårade ur lite lätt i en trevlig tillställning. Kom hem rätt sent och fick för oss att vi skulle fortsätta festa loss. Finns ett gäng skeva bilder av vad som händer här hemma, ska se om jag kan bjuda på några. Notera Josephine gapflin på sidan om bilden... ;)
DSC02238
Men säg den glädje som varar för evigt, skulle nämligen hoppa säck med tvättsäcken vilket självklart sket sig kapitalt.
DSC02246
Kan ju för övrigt säga att dagen efter denna enkla utgång och middag inte var något vidare. Duktigt bakis på jobbet och så av alla dagar så var det just denna som jag skulle hålla utbildning för några personer på verket. Fy fan säger jag! Sitta och stinka sprit och utbilda i Microsoft SharePoint, roligare saker har man haft för sig.
DSC02248
Käkade lite kvällsmat på Aspentos, tog ett par öl i värmen också... Trodde att man skulle må lite bättre, men icke... Tror förvisso värmen gör sitt... Tog en promenad till Gränby för att handla lite nödvändigheter, stötte på en väktare som sa att han hört att People skulle bli kontor. Vore ju sjukt roligt för Uppsala om den lokalen också slog igen efter alla dessa år, vart ska då alla kids ta vägen?!
DSC02247
Träffade Robin och Eric på väg till Gränby, robin kom cyklande på en sketliten cykel, med cykelkorg och musik. Jo, precis... För i cykelkorgen låg en telefon med lösa små högtalare till. Som en liten bilstereo åkte de runt som tomtar! :) De skulle hem till Slavsta och dricka bärst i lyan, sen somnar de förmodligen. :) Kul torsdag... Hehe...

Funderar på att åka ut till Niklas i Alunda imorgon och fortsätta mecka med Escorten, får se hur det blir. Tänkte försöka komma iväg strax efter lunch så man hinner med lite granna plus att man slipper de där jävla satans myggorna! =)

Vi är för övrigt sjukt sugna att gå på BJ på lördag, även om vi ska hålla hårt i kassan så är det sjukt frestande att besöka birgers sommarpremiär. Ska bli kul att se vad de lyckats med på deras uteservering. Får väl se hur det blir med barnvakt... Fredagen tenderar att bli lugn, kanske lite grillning hemma hos Niklas. Nu funderar jag seriöst på att knoppa, klockan är bara elva men jag är så sjukt trött.

Fick mitt nya telefonnr idag, tänkte dra ut till alla vänner. Har du inte fått ett SMS under morgondagen får du börja fundera över hur tajt vänskap du har med mig, eller är det så illa att jag inte har ditt nr!? :) Kommer förvisso att välja mottagare med omsorg, så känn dig special om det piper till i fickan! ;) Hehehe... Lite illa att jag haft ett tillfälligt nr under ett par månader, har liksom inte orkat sprida det eftersom jag ändå skulle skaffa nytt.

Natti natti!

Inga kommentarer: