Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, juni 01, 2008

Lördagsbus i stockholm

DSC02180
DSC02182
DSC02181
Efter att ha suttit och stekt med Robin (Josephines bror) på balkongen i ett antal timmar, tillsammans med en trevlig samling öl bar det av till Stockholm. Med på resan var jag själv, Robin och Josephine. Målet var Josefina, den supergrymma uteserveringen på Djurgården med maximal utomlandskänsla. Vi kom iväg lite väl sent, men det gjorde inte så mycket. Tanken var att vi skulle möta upp Jimmy, han var dock på Gröna Lund ett stenkast därifrån. Så efter några drinkar på Josefina bar det av vidare till Grönan.
DSC02188
DSC02187 
Även Gröna Lund var smetfullt av folk... Efter ett tag mötte vi upp Jimmy och hans tjej. Gick knappast att klaga på vädret. Duktiga som vi var hade vi planerat att ta 23-tåget hem, för att slippa en kostsam övernattning i sthlm. Tro att man direkt straffades av den duktiga handlingen.

Inga kommentarer: