Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, juni 22, 2008

En vecka kvar

image
image image
Om en vecka sitter vi på flyget mot Los Angeles, via Philadelphia. Börjar vår vistelse med 6 dagar i LA för att sedan åka vidare i bil mot Las Vegas, ca 5 timmar genom nevadaöknen. I LA är schemat totalt fullspäckat.
http://lh5.ggpht.com/_kGtGvh8BkQQ/RjNV6RewTzI/AAAAAAAAAFk/DS2jerxZwEI/IMG_9082.JPG
Vi har Six Flags Mountain att besöka. Ett gigantiskt stort nöjesfält med bara bergochdalbanor, tror de har några av världens största här om jag inte är helt felinformerad. Surfa in på Google Maps så får ni en uppfattning om HUR stort det är.
image
Sen har vi Universal Studios som drabbades av en stor brand för inte alls längesedan. Förhoppningsvis står något kvar att titta på.
image
Sen måste vi ju ut till västkusten, Santa Monica och Venice Beach. Om tiden räcker till skulle jag även vilja sticka ned en sväng för att besöka San Diego, vore helt klart en upplevelse. En bilfärd på 2-3 timmar söder, men som sagt om tiden räcker till och att vi lyckas övertala våra reskamrater.
image
Matte har bestämt sig att han ska ned och spänna lite på Muscle Beach, kan ju bli blog-material utan dess like... :)
image
image När vi ändå är i Hollywood, kommer vi självklart att ta en vända i Beverly Hills och Bel Air, finns bekväma 2-timmarsturer med bussar som lotsar en förbi alla kändisar, jävligt mycket tourist men det kan det vara värt...
Josephine lär väl få gå banan med Helen en sväng på Rodeo Drive, en gata fylld av exklusiva affärer med världens dyraste märken. Jag och Matte lär hålla oss på ett säkert avstånd för att slippa dyra överraskningar! :)




Sen har vi ju då förstås nattlivet som garanterat behöver utforskas. Antalet klubbar är oändligt, sen gäller det förstås att hitta guldkornen bland alla och självklart att ta sig in. Avalon, Viper Room och många andra ställen.

Image:Monte Carlo Hotel.jpg

Efter den första tiden är avverkad i LA byter vi ut vår Ford Mustang cab mot en lite fetare och mer stabil ökenkärra som har plats för allt bagage och beger oss iväg mot Vegas. Efter mycket velande föll valet av hotell på Monte Carlo. Finns så sjukt mycket schyssta hotell i Vegas så det är otroligt svårt att välja. Det här hotellet låg i en bra prisklass, ligger bra rent geografiskt och håller god standard.
image
Ett av de absolut viktigaste uppdragen i Vegas är att besöka Rehab. Ett gigantiskt pool party och sjuuuukt mycket folk. De tjusiga hyddorna ni ser längt bak på bilden kostar 3.800 dollar att hyra. Om ni ser bilder på oss när vi ligger och steker i en sådan har vi dragit högvinsten i någon slotmaskin. ;)

Inga kommentarer: