Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, juni 29, 2008

Max Brillinge

Nu ska jag passa på att fortsätta beklaga mig över det nyöppnade Max som har vi de senaste två besöken varit total och fullständig kaos. Vems fel, såklart är det restaurangchefen om han efter så pass lång tid som restaurangen ändå varit öppen inte fått ordning på allting. Personalen håller dessvärre inte måttet för fem öre, jobbar enormt sakta och väljer att inte öka tempot det minsta när de ser att kön bara växer och växer. Till slut sker det nämlgen som man nästan tror att de väntar på, hälften av kön ger upp och åker därifrån. Har hänt vid båda tillfällena vi varit där nu, första gången var vi en del av dem som gick, nu stanna vi kvar.
DSC02448
Väl framme vi kassan står en ung nervös kille som får läsa av på kvittot vad han slagit in så många gånger att jag tappade räkningen. Trots dessa frekventa avläsningar ställar han upp fel grejer, tror att jag glömt bort plusmenyn men icke. När det gått en stund säger han att fiskburgaren kommer ta ett litet tag, så vi kommer få vänta?! NÄHÄ?! Jag har redan stått i kön i över 30 minuter och han pratar om att vänta!? Känns som man gått och blivit proffs på just det. Jag lackar ur, mumlar något skit och går och sätter mig. Josephine tycker synd om stackarn och tackar och går iväg. Några minuter senare ropar han ut hamburgarna, skickar Josephine för att hämta så vi slipper utsätta stackarn för någon onödig plåga. Han är enligt Josephine väldigt ledsen för den senas burgaren och Josephine tackar så snällt som hon alltid gör. Nu är inte jag generellt otrevlig, men skit ska skit ha! Någon borde gå in och skrika lite där och tala om vilka värdelösa idioter de har i alla positioner så kanske restaurangchefen får arslet ur vagnen och tillsätter lite bra personal. Självklart måste alla börja någonstans, men man kan inte fylla en hel restaurang med nybörjare, det går INTE ihop. Den hemska restaurangen som du nästan måste besöka just för att skaffa dig en egen uppfattning heter Max Brillinge, Takpannegatan 33. Ska väl säga att det faktiskt är sjukt synd om dem som jobbar där också, de verkar ju inte få någon direkt styrning heller så hur ska de veta?!

Inga kommentarer: