Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, juni 12, 2008

Fan va veckan går

Man hinner knappt blinka så har halva veckan gått, eller nästan hela. Det är ju fredag imorgon och sist jag minns att jag slängde in ett blogginlägg var i början på premiärmatchen med Sverige. Zlatan glänste som vanligt tidigt i matchen, höll på att göra en skev baklängesnick in.
image 
Veckan har gått åt att jobba, laga mat och sova, inte mycket annat har väl hänt som är värt att notera. Idag mötte jag upp Josephine på salongen efter att hon slutat, tog en taxi i ilfart mot fritids där vi hämtade upp Elliot. Han hade skolavslutning igår, så gullig så... Ska se om vi kan slänga in en bild på karln här. Dagen innan det så var vi faktiskt på en träff med hela klassen och alla föräldrar, snacka om att man fick fler vuxenpoäng än man kunde räkna där. Jossephine var DESSUTOM tvungen att lämna mig för att åka tillbaka till en kund, som inte dök upp och hon fick åka hem igen. Själv satt man kvar på en filt omringad av gamla föräldrar. Mmm, de såg faktiskt rysligt gamla ut... MINST 40-50 år om det stoppa... Kände mig nästan som ett barn! :)
DSC02327
Efter vi hämtade upp Elliot på fritids hade Jossan lovat att hjälpa hennes mamma med håret på hennes salong, färden bar vidare av till årsta...så kul...eller inte. Jag ville typ sova, slänga mig på soffan eller något sånt. Som inte det vore nog skulle Helen komma över och få en mil längre hår fastsatt och efter detta Pernilla bli färgad. Fullt kalas på apelgatan, sova kan jag göra när jag blir gammal...hms...ÄLDRE!
DSC02329
Josephine har ju också förlängt sitt hår, till mermaid-style. Har ju sagt att hon verkligen inte behöver, men visst är det snyggt... inget snack om saken och när vi ska mingla bland kändisar och stekigt folk så skadar det väl inte med 40 centimeter hår till! =) Helen fick dock håret lite längre, men alla ni som tänker lite till förstår vilka problem det där långa håret kommer leda till. Fatta full som satan på ett hotell i vegas, man har käkat lite för mycket och slänger sig på dass för att göra ni vet vad...EFTER man torkat sig kommer man på det där jäkla långa håret. Ja, resten av historien kan ni ha i huvudet så slipper jag smutsa ned mer här! :)
DSC02319
Just ja, måste skriva om det här som jag tänkte skriva om häromdagen. Rulltrappor, en sjukt trevlig uppfinning med tanke på hur jobbigt det skulle vara utan dem. Men jag tror fan aldrig jag varit med om sämre rulltrappor än de som finns på Åhléns i Uppsala. Idioten som har konfigurerat dem, dvs ställt in vilket håll de ska gå åt osv måste trott att han var jävligt smart va?! Normalt sett brukar man ju kunna åka nedifrån och upp genom att åka en trappa, kliva 2-3 steg och åka vidare på nästa uppåt. Men tro inte att de gjort så här, nej nej. Här går det hela totalt mot strömmen vilket gör det både till omständigt och bökigt att ta sig upp in i butiken och lika illa när du ska ut. Det måste vara något de kommit på nyligen, för jag har aldrig varit med om det tidigare... Höll på stå på  näsan när jag kollade runt i butiken och klev på trappa nr 2, i tron om att den skulle ta mig uppåt. Istället flög den emot mig vilket säkert var en rolig syn.

Uppdraget på läkemedelsverket har återigen blivit förlängt en vecka. Tanken var att jag skulle sluta i början på Juni, men de bara fortsätter att förlänga. Går diskussioner att hyra ut mig till Utvecklingsteamet nu fram till mitten av Augusti. Kan väl vara kul med lite omväxling, så vi får se...

1 kommentar:

Anonym sa...

haha ja en kär vän till mig jobbar på åhléns och dom har ställt om rulltrapporna för att öka försäljningen. Man måste ju som sagt gå ett varv :P