Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, juni 21, 2008

Inte tuff idag inte

DSC02394 
Man är inte tuff idag heller, men det var ju knappast väntat. Har legat vaken i sovrummet i flera timmar nu för att äntligen lyckats ta sig upp. Sjukt trött och sliten... Stackars Josephine är så snorig, har suttit hela morgonen och försökt tömma snoken. Stackars liten... Jag som BARA är bakis och håller på att avlida för det.

Tanken var att vi skulle städa och göra fint här hemma idag, känns dock som det skulle kunna bli ett söndagsprojekt. Det är ju faktiskt bara lördag idag, även om söndagskänslan är total.

Skönt trots allt att vi tog hos hem inatt, hade varit jobbigt om man skulle sätta sig på en svettig buss i det här skicket. Får se vad kvällen har att bjuda på, känns som det blir en lugn hemmakväll. Kanske lite mysig tacos och en snorig söt lite flickvän... :)

Fick för övrigt ta en superschysst bild av Josephines fötter igår, men hon skulle mörda mig om jag lade ut den. Hehe... Så tyvärr får den stanna i mitt privata arkiv tills vidare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

när ska du börja i krog branchen igen ?

Fredrik Envier sa...

När du minst anar det! ;)