Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juni 03, 2008

Stekhett på discobalkongen

DSC02211
Märk väl att den här bilden togs halv åtta på kvällen, tror den varit uppe och nosat på toppen av termometern tidigare helt klart. Ganska varmt här med andra ord. Dagen har hittills varit ganska nyttig, jobbat och fått en hel del gjort. Josephine slutade tidigare och började ta tag i vårt enorma tvättberg som växt upp i hallen. När jag senare kom hem vid 17-tiden tog jag över och guess what, jag tvättar fortfarande och klockan är 23.42 i skrivande stund. Känns som att det är lika bra att köra på när man har ångan uppe. Har förvisso "bara" kört ca 10-12 maskiner än så länge idag... ;) Känns jävligt kämpigt att jag ska ut om 20 minuter igen och byta maskiner...
DSC02210 
Niklas var över en sväng, Jossans bror. Han skulle komma över och käka lite middag, dock kom han så sent så han fick i princip käka själv och vi titta på. Han har precis inhandlat en sådan där EU-moppe för dryga sex loppor. Sjukt smidigt inne i stan har vi kommit fram till, med tanke på att den går lika fort och lite fortare än vad bilarna får köra inne i stan. Den drar, håll i er, 1 dl per mil. Den är dessutom 4-taktare, inge oljeblandat shit och moppelukt som sätter sig i kläderna.

imageJäkligt kul detalj, helt klart ett alternativ för Jossan till jobbet om det inte vore för att hon hade så mycket i huvudet jämt och är så där sött förvirrad hela tiden. Ser massa hemska scenarion med en vimsig blondin, en rosa eu-moppe med massa bling bling på, massor av hemsk trafik....ja, ni förstår säkert?!

Josephine var på ett sånt där läskigt föräldramöte på skolan idag, hon var så nervös innan och ville verkligen inte gå dit. Är dock stolt över henne att hon masade sig iväg. Oavsett hur det verkligen ligger till så känner både jag och Josephine MINST 10 år yngre än ALLA föräldrar på skolan... Sen hur det ligger till i verkligheten har jag ingen aning om, en jag skulle tippa på att de flesta passerat 40 för ett bra tag sen... Hur som helst, 1½ timme tog mötet, föräldrarna gapa och skrek om allt möjligt tydligen, hurvida den här skolgången var bra och om det fanns tillräckligt med lärare. Mycket lärarna kan göra åt det, mer än att hänvisa åt de resurser som de tillhandahålls?! Jaja, var väl tur att jag inte var med, då hade det sannolikt blivit en jäkla diskussion.

Måste ut till Niklas i Alunda igen, fortsätta greja med Escorten. Sist fick vi ju igång den och kunde åka på en liten tur, även om bromsarna inte tog speciellt mycket. Finns lite att göra innan man vågar visa upp den för en (mutad) besiktningsman... :) Har tyvärr lite svaga aningar om att det kan bli problem att få igenom den genom besiktningen, men jag kan ha fel. Har ju själv aldrig besiktigat en bil, så jag har inte så god koll.

Usch, snart dags för den där jävla tvättstugan igen... Och jag som måste vara på jobbet i tid imorgon, har lansering av det nya intranätet som jag varit med och färdigställt. Kan låta som ett litet projekt, men på Läkemedelsverket är detta gigantiskt, vågar inte tänka på kostnaden som skattebetalarna fått pynta. Det ska iallafall firas imorgon med ballonger och glass till efterrätt vid lunch.

Inga kommentarer: