Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, juni 18, 2008

Flyttplaner på allvar

DSC02365
Vi är ju duktigt less på planlösningen i den här lägenheten som ni känner till. Igår kom det som ett brev på posten, fast elektroniskt via ett mail då. Erbjudande om två lägenheter i det nybyggda området Fyrisvallen i Luthagen. Vi bestämde oss för att åka dit en sväng för att kika in området, tyvärr visade det sig vara byggstängsel runt allt så man kom inte så nära. Lägenheten är ganska precis 7kvm mindre än den vi har idag, men enligt planlösningen så kommer den bli ca 10-20kvm större än det vi har idag. Hur logiskt lät det där? Förmodligen inte ett dugg. Det beror nämligen på att vi ger bort ca 20-25kvm i enbart hall i den här lyan. Har till en den 25:e Juni att svara på det, så vi hinner grubbla... Men det lutar starkt åt att vi flyttar. Då blir inflyttning den 30 december, precis innan nyårsafton. Perfekt med en kombinerad nyårsfest/inflyttningsfest.

Idag är det fotboll för hela slanten, Josse jobbar sent igen så det blir jag och Elliot framför storbilden! :)

Ska träffa Hessel idag på lunchen, gå igenom lite detaljer inför Josephines födelsedagsfest. Har lånat morsans farmor-anka-bil som Rickard så tjusigt kallade den. En liten vit gokart vid namn Nissa Micra, smidigt som bara den.

Inga kommentarer: