Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, juni 07, 2008

Straffad för livet


Tänk att när man gör vissa pinsamma saker i livet, så straffas man tusen gånger åter genom folk som uppmärksammar det. Har uppmärksammats på 1000apor.se, som aftonbladet.se länkar friskt till. Nu har också en gammal bekant vid namn Alexander Lewerentz fått nos om den och skriver om den i sin blogg, vilket betyder att den uppmärksammas om möjligt ännu mer. Pricken över i'et är ju att lägga upp den själv, men som vanligt så bjuder jag även på det. Inget att sopa under mattan att man vart fångad i en mindre fördelaktig outfit. Kul var det dock ändå! =)

Se hur kvällen och eftermiddagen tar form, vi har tänkt åka bort på lite lunch hos Anna och Lars iallafall, sen får vi se vad som händer. Vi skulle vilja besöka BJ på deras sommarpremiär!
DSC02271
Gårdagskvällen var supertrevlig, var hos ovanstående par på liten grillkväll. Elliot fick leka fotograf, kanske ett framtida yrke! ;) Fick för övrigt en sjukt bra start på solbrännan efter min lilla balkongvistelse igår, måste smörja in mig så huden inte ramlar av bara! :)

Inga kommentarer: