Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, oktober 23, 2008


Satt här och tänkte lite när jag kom till jobbet. Jag är verkligen skitglad efter att ha sett den lilla krabaten sätta händerna för huvudet och sprattla lite granna när doktorn peta runt. Men ändå, så kan jag inte förstå vad det är som håller på att hända. Förmodligen är jag en sådan där person som verkligen måste få allt konkret i knäet för att förstå. Det skulle kunna stämma rätt bra på mig som person.

Jag har aldrig varit överdrivet förtjust i att läsa teori i skolan, däremot när det kom till praktik att få utöva sina kunskaper så är det mer min melodi. Du kanske känner igen dig när läraren försöker att trycka in i skallen på dig att 30+x=40. Vad fan ska man ha för nytta av att veta att x=10? Jag minns iallafall att mina lärare aldrig gav några bra praktiska exempel, förutom då 5 äpplen + 3 äpplen gör att man får 8 äpplen. Såvida jag inte ska bli grönsakshandlare så var det ett sjukt dåligt exempel.

Imorgon är det inskrivning på MVC, då ska vi prata allvar om det ena och det andra. Rökningen är något som oroar mig, nog förmodligen mest av alla saker. Funderar också på vad jag föredrar mest, för egen del alltså. Dvs en tjej som håller på och drar ned på rökning under en längre period, eller en tjej som slutar helt. Tror faktiskt det senare. Anledningen är att om man "bara" drar ned så drabbas jag konstant av den här röksugna irriterade personen. Om hon slutar helt så drabbas jag av "den" personen under en begränsad tid.

Som det är i dagsläget kan den personen hoppa fram lite när som helst, helt oanmäld. Inte lätt att alltid vara beredd, lika svårt som det är att alltid acceptera en grinig kärleksvän.
Jaja, det är kul att det rör på sig iallafall. 11 veckor och 2 dagar är det nu, dvs i tolfte veckan. Veckorna springer iväg på alla sätt och vis, vilket borde betyda att bebis snart ska komma?! För igår var det TYP måndag, nu är det snart torsdag eftermiddag.

Fan va långt det blir, skittråkigt att läsa allt som rullar runt i min skalle, om man inte kan lägga bilder till det. BLÄÄ! Sorry!

Ska KANSKE käka lunch med Kaveh idag, dock inte på Carl Philip som tänkt...för de har stängt. Fan, det rimmar! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

om hon börjar må illa och gör det några månader så är det lättast att sluta, det gjorde jag :) den bästa metoden och anledningen att sluta röka, bli med barn!