Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, oktober 07, 2008

Hur ser en klassisk bloggläsare ut?

När jag ändå är inne och ger mina läsare några minutes of fame kan vi ju passa på att fundera över hur den klassiska bloggläsaren ser ut. Då menar jag självklart den klassiska läsaren utav min blogg, inte din eller någon annans. Drog ihop ett axplock av läsare som jag känner till, så bli inte ledsen ifall att du inte finns med. Antingen så hitta jag ingen tillräckligt ful bild på dig eller så bara ploppade du inte upp i huvudet när jag rabblade folk. De mesta självklara har en tendens att ramla ur huvudet. Försökte se någon röd tråd bland dessa personer, men gick ganska snabbt bet. Läsarvariationen är enorm, vilket faktiskt är ganska smickrande.

Varför läser DU min blogg?

 blogreaders

14 kommentarer:

Sofie sa...

Har inge liv, hahahaha :P Nä måste göra något annat när jag pausar i läsandet, och sen om jag har paus 45 ggr på en timme är en annan fråga :P

Anonym sa...

Wohooo! Jag fick va me i din blogg! ;)

Josefin sa...

Jag läser din blogg för att jag älskar dig och för att se vad du gör när jag inte e me dig..hihi;)Dessutom skrattar jag alltid när jag läser..du skriver så roligt ju...söta skruttgatan!

Anonym sa...

Jag läser din blogg för att du, till skillnad från många andra bloggare, har förmågan att uttrycka dig i ord och dessutom alltid (okej, nästan) kryddar med roliga bilder från vardagen.

jannice lindell sa...

jag läser din blogg för du skriver intressant,roligt och smart och sen läser jag även josephines blogg. tycker ni båda skriver intressant och har roliga bilder=) haha,skojjigt med att ja fick va me i din blogg..

Anonym sa...

1. jag är för nyfiken för mitt eget bästa 2. jag tycker att du är söt (hahaha, vilken lame anledning!!) 3. du skriver faktiskt jävligt bra! 4. jag vet inte ärligt talat! :D hahaha..

Nu är det ju dessutom ÄNNU mer spännande eftersom du ska bli pappa "på riktigt" :D

Jag kan se en röd tråd med några av bilderna ;) t.ex. cribba, annie, thomas, hasse, jenny osv :p men resten har jag ingen aning om :D

Anonym sa...

Hello Fredrik!
Klart man måste kolla din blogg varje gång jag läst Jossse´s blogg.

Det blir som en rutinsak varje dag!
Jävla beroendeframkallande...

Det roligaste är nog att se
bilderna :)

Ser fram emot inflyttningsfest när ni fått ordning på allt!
Kram på dig

Ps. tack för att även jag fick vara med på en bild. Kände dock inte igen mig själv först haha

Anonym sa...

VArför läser jag din blogg?

1. För att det är kul att läsa vad som sker i ditt liv numera då man inte träffar dig så ofta längre, samma sak gäller din fru...

2. För att din blogg är intressant, rolig, tänkvärd samt bjuder på både humor och allvar.

3. För att du är just .... du ;)

Anonym sa...

under hållande läsning och att du svarar på inläggen +ikanten.

Anonym sa...

haha tönt, hade ju kunnat hitta en gammal alarmabild eller nåt ;) men det är insidan som räknas.

Faktiskt är du den ende mannen/pojken jag känner som bloggar, det är kul att följa din och J's saga :)

Var tog förresten de där korten vägen från när jag fotade dej och Jojje med nyblektahår och "pistoler" ;)

puss på bröstet!

Anonym sa...

Shit va förvånad jag blev av att se mig själv på bild! Du är rolig du...

Fredrik Envier sa...

Nina, ett axplock är ett axplock! :)

Anonym sa...

Läser den ibland för att man ändå varit bekant med dig för några år sen och vill hålla sig a'jour gällande dig och ditt liv :)

Jessica sa...

varför jag läser din blogg?

Hittade din blogg via Josephines blogg, är inne å läser nästan dagligen både din och Jossans. Tycker att både hon och du skriver bra och det ska bli spännande att följa er på resan som ni har framför er.. :-)