Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, oktober 15, 2008

McFrukost


Vi har ju ändrat lite på morgonen så att vi kommer iväg lite tidigare och med det hinner äta lite frukost tillsammans. En supermysig krydda till de annars tråkiga och trista morgnarna. Nu jobbar vi på Josephiner humör som inte är det allra bästa på morgonen. :) Hon uttalar sig mer än gärna om hur irriterande det är med alla cyklister, eller att man borde störta staten och hur jävla inkompetenta personalen är på McDonalds är eftersom hon fick två skinkbitar på sin ostmacka. Ja, ni förstår säkert grejen.
Efter vi handlat frukost åkte jag ned till fysisån och parkerade så vi kunde äta vår frukost med utsikt över ett vattenfall. Hade föredragit en soluppgång, men man kan inte då allt. :)

Inga kommentarer: