Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, oktober 22, 2008

Det är tungt ibland, men va glad för fan! :)


Det händer ju ibland att allt känns piss, mycket motgångar och man är beredd att slänga in handduken. Fick ett mail för en stund sedan på jobbet där jag gick ett tips om hur man faktiskt kan hålla mungiporna uppe, trots att det är lite tungt och motigt. Eftersom den här metoden verkar fungera på alla tyckte jag att det kan vara något att dela med sig, inte minst för att många läsare av den här bloggen har en förmåga att vid vissa väl valda tillfällen vara sjukt bittra. Cred till alla er som garvar varje gång ni läser om mina sjuka åsikter och utspel.

Fick förresten en kommentar av min flitiga läsare Carina, hon vart avundsjuk på att jag verkade ha ett liv utanför bloggen, då jag inte skrivit så många inlägg de senaste dagarna. Det går inte riktigt alltid hand i hand, nu är förutsättningarna för att blogga sämre då datorn hemma inte än är igång och ute på nätet samt att jag har så jävla mycket att stå i...så visst, kallar man mängder med säcker fyllda av kläder, fula bruna kartonger staplade upp över öronen för liv så JA, har ett liv, mest bestående av wellpapp just nu.

För att fortsätta tala om den här tjejen så läste jag att hon köper (nästan) allt som får betyget 5+, vart sjukt sugen på att betygsätta något för att sedan se om hon sprang och köpte det... Men det var lite väl elakt kom jag på sen... :)

I eftermiddag kommer soffan förresten, den feta soffan till vardagsrummet. Kommer bli brutalt skönt, om den nu verkligen kommer som utlovat. Nu är det bara lite köksbord, tv och annat skit som måste fixas.

1 kommentar:

Carina sa...

Tack för att du skippa att betygsätta något. Så här innan lön är man ju nämligen ganska pank =)