Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, november 30, 2007

Hur tänker min lilla fru?


Som ni alla vet är min söta flicka jättesnäll, stressad och aningens förvirrad till och från. Förmodligen stressen som gör att hon inte alltid tänker. Som den här morgonen, när hon ska packa sin väska som jag sedan ska ta med mig på bussen ned mot stan. Men hur tänker man som tjej om man vill att sin pojkvän ska ta med en väska som den på bilden? För det första är den sprängfylld och grejer spretar ut ur väskan, till och med lite grejer som låg utanför som jag inte vet om de är tänkta att de ska med. Nummer två är ju, att även om väskan vore stängd och inte överfylld som den nu är, så är det en damväska.
När jag bad henne packa en väska som jag kunde ta med igår så tänkte jag självklart på en lite mer neutral väska som jag kunde bära utan att folk synar mig i summarna och undrar om jag spelar för båda lagen. Vem vet vad man träffar på vägen ned mot stan?! Folk blir ju faktiskt mördade för mindre saker än så.
Nu har jag ju lärt mig så fint av min tjej att det är inne med lager på lager, dvs när det gäller kläder. Hoppas det gäller på väskor också, för det kommer få lov att bli väska på väska, för den där kan jag omöjligt åka ned med.

Inga kommentarer: