Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, november 25, 2007

Hemmakväll med hemmagjorda hamburgare och monopol


Efter de senaste dagarnas maraton med olika happenings känns det som en lördag i goda vänners sällskap är på sin plats. Efter ett extremt långt överläggande i butiken bestämde vi oss för att göra hemmagjorda hamburgare med tillbehör. Alla utom fröken Kenving som valde att göra en egen tunnbrödsrulle. Apelgatan hade denna kväll förvandlats till en modern grillkiosk.
Josephine låg hemma och vilade lite då hon hade känningar av något som kunde misstänkas vara vinterkräksjukan, eller skulle det vara så skoj att hon kanske var med barn? Hur som helst så var det vinterkräksjukan som låg på plats 1, tyvärr. Aptiten var således inte på topp varför den mysiga parmiddagen övergick till en middag på för tre istället för fyra personer.
På något lustigt och konstigt sätt råkade vi krydda inköpen något, så slutnotan på maten för kvällen landade på 700 kr. Märk väl att vi endast köpte råvaror till hamburgare och lite lösvikt. Visade sig dock att vi hade gjort käk för ett helt kompani, så det vart över till både matlåda för Robin och lunch för familjen Andersson/Lundberg på söndagen.
Efter maten valde vi mellan att kolla på en film eller lira några omgångar Monopol, det sistnämnda vann. För den som inte spelat monopol på länge bör ni borsta av det gamla spelet i garderoben eller köpa ett nytt. Det är sjukt kul och väcker oväntat starka känslor bland de mest kärleksfulla par! ;) Robin piskade oss i första omgången och Fredrik tog hem rond 2 efter tagit sig ur ett rejält underläge. Kvällen avslutades tidigt för att vara en lördag, strax innan kl tre.

Inga kommentarer: