Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, november 23, 2007

Fredag med middag för 6 personer


Då var det dags för ännu en av våra kända middagsbjudningar. Denna gången hade äran kommit till Jeanette och hennes karl Kristian. Som en liten addon hade min vackra fru tagit sig friheten att även bjuda in Helene och Matte, vilket visade sig enbart ge en extra krydda till kvällen och en satans massa mer disk! ;) Tyvärr var vi dåligt förberedda till denna middag, vilket gjorde att det vart väldigt stressigt i slutändan.


Själv hade jag duktiga känningar från gårdagens firande av Cheddar, vilket resulterade i en mindre oduglig pojkvän. Var till och med gånger under eftermiddagen som jag var beredd att kasta in handduken. Dock så piggnade jag till i brukbart skick ganska lagom till det att gästerna anlände strax efter kl 19. Pga stressen och den dåliga planeringen valde vi att köra på ett säkert kort, kyckling och ris med två sorters såser. Denna måltid fick ju även det tjusiga smeknamnet flickor på vift, just därför att de såg ut som något...ja..hm..ni förstår när ni ser bilden på min flickväns blogg.


Efter ett tag började vissa i sällskapet bli skapligt förfriskade, ska inte hänga ut vem eller vilka här... Men det bjöd bara till mer underhållning och några goda skratt. Det är ju trots allt rätt oskyldigt! ;)


Rätt sent på kvällen/natten bestämde vi oss för att bege oss ned på stan för att kika in utelivet på Birger Jarl, fullsatt och mängder av bekanta ansikten. Här bjöds det på shots från Kaveh och sen blev det en flaska champagne. Tydligen så tog vi även en sväng förbi Flustret och klassiska Max vid fyra mackarna. Vilken kväll är fulländad utan lite fyllekäk som sista station?

1 kommentar:

Josefin sa...

Hihi du e en underhållande älskling!
Jag älskar dig!