Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, november 26, 2007

Yellow Mikes avslutningsfest

Jag hade lovat min gode vän Yellow Mike att hjälpa till med att göra en enklare flyer för bandets avslutningsfest strax efter nyår. Nu vart det stressigt värre och med tanke på att helgen varit fullbokad så vart det extra tidspressat måndag morgon, som startade först kl 12... Jag försov mig kraftigt, trots att jag gick och lade mig bitter som fan efter en brakförlust i en snabb monopolomgång. Golvad och förnedrad utav Cajsa Kenving! :)

Får se om flyerutkasten duger, men jag har inte fått några som helst indikationer på HUR de vill ha dem, så det blir lite varierande med någon form av asiatisk touch. Va fan vet jag om asiater förutom att de inte tål sprit, smågalna när de väl får sprit i sig och sen jävla massa konstiga krussiduller. Jaja, det här är MIN tolkning av asiatisk smörja! ;)

Inga kommentarer: