Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, oktober 25, 2008

Så jäkla söt unge

image
Hur söt är inte den här ungen? Notera att hon fixar till luggen för att se bra ut på kortet...samtidigt som hon försöker sköta sitt. Lilla Noelia. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om jag vore du skulle jag undvika att lägga ut såna här bilder som visar såpass mycket. Världen är full av pedofiler som inte tvekar på en sekund att spara och sprida dem vidare. Tyvärr är det så.

Annars har du en helskön blogg. Keep it up :)

Fredrik Envier sa...

Vet du att jag faktiskt tänkte tanken en sekund innan jag lade upp den. Men efter att tittat lite på bilden bestämde jag mig för att lägga upp den ändå. Bilden visar inte mer än vad du kan se på vilken badstrand som helst.

Men jag håller med om att jag störs enormt av tanken, att man ska behöva leva i en värld tillsammans med sjuka människor som dessa pedofiler.