Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, augusti 01, 2010

Härlig fredag…

image
I fredags kom våra grannar över, Elin skulle få en uppdaterad frisyr vilket hon också fick. Hennes kille Tony och jag roade oss med att dricka några öl medans vi satt och tittade på. Det hela var så trevligt och tiden sprang iväg… Ett antal öl senare och även några groggar blev det till att slänga sig ned på stan. På Framfickan mötte vi upp Larsan och Viktor. I baren stod Falken, Matthew och Fredrik Helde. Vill minnas att vi även sprang på Jonas Hessel och lilla Emma Ignell.

josfredde
Efter Framfickan drog vi oss vidare mot Birger, i vanlig ordning när vi väl går ut… Fick ett mycket trevligt bemötande i entrén, inga konstigheter… Inne stod Johan Lindh och matade gudomligt bra musik, helt vansinningt bra och en riktig glädjeboost. En samling shoots intogs med lite annan dryck.

Tyvärr grundade vi sjukt dåligt med mat den här dagen, vilket skulle visa sig dagen efter (och dagen efter den) att vara ett ödesdigert misstag. Jag fick nämligen inte sätta mig bakom ratten förrän kl 18 dagen efter… Först NU i skrivande stund börjar jag känna mig återställd. Det liksom tar sjukt mycket hårdare om man har dåligt med mat i magen, men skoj var det…

Tack Birger och Uppsalavimmel för att jag fick sno bilder av er! ;)

Väl hemma, rullade jag ut glatt ur taxin och lyckades på något vis rulla in i en kardborrbuske och en samling brännässlor, lagom skoj att vakna med dagen efter…sveda på handen och fullt med underliga saker i håret…för att inte tala om hur tröjan såg ut. Synd att min lilla fotograf Josephine inte lyckades föreviga detta på bild… ;)

Inga kommentarer: