Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, augusti 29, 2010

Lördag hela veckan

josplock   
Elliot skulle till sin farmor, då han skulle på loppis med henne på söndagen och sälja lite gamla leksaker. Vi var inte sena med att utnyttja vår lilla barnledighet (IGEN). Vågar nästan erkänna att det varit barnledigt varje helg i augusti…

freddeplock
Började kvällen rätt sent, på PLOCK för att försöka få i oss lite kvällsmat. De hade tyvärr bara kalla rätter, så det blev lite nachos och några öl. Efter vi suttit ett tag dök det upp en kolsvart man som garanterat hade annat i blodet än bara alkohol. Han tyckte sig dessutom se ett dansgolv och hade den mest märkliga dansen du kan tänka dig. Smått underhållande tyckte vi i alla fall och gästerna som satt bredvid oss. Denne mörke man blev nämligen det som fick oss att samtala med gästerna bredvid vårt bord. Ett jättetrevligt par som var relativt nyinflyttade till stan, Petter och Jennifer. Han AT-läkare och hon sjuksköterska. Vi hade så trevligt tillsammans att vi tog dem med till BJ.

freddejosephinebj
På BJ blev det som vanligt alldeles för mycket shots. Det bästa av allt var väl att Johan Lindh åter stod i båset. Nu låter det nog som jag hyllar honom lite väl mycket, men det är fan inte riktigt samma sak när andra vänder plattor. :)

Nu ska jag krypa till sängs och försöka förtränga den otroliga måndagsångest som krypit på mig…

4 kommentarer:

Ida sa...

Trevligt att du och frugan hade ännu en härlig kväll ute i minglet tillsammans. Jag ska ut på lördag, blir kanske BJ eller Flurran, tips på goda drinkar eller shots? Så man inte köper grisen i säcken i baren. Står Johan Lindh där även nästa helg, det återstår väl att se så man kan shaka sitt ass lite när man är där :-) Kram och puss till dig o Jossan, natti!

Ida sa...

Looking great, ni verkar ha haft det härligt i helgen, ni är så fina! Puss till er :-)

Anonym sa...

Skön känsla att slippa dryga ungar på helgen. Blir lite avundsjuk.

Fredrik Envier sa...

Nu har vi förvisso inga dryga ungar, så det är inte alls så.

Ida, några tips?! Nja, är väl inte speciellt upphetsande drinkar och shots vi dricker... Fisherman för hela slanten. ;) Har inte koll på Johan, men för det mesta står han där. Han har haft lite mycket bröllop som han gått på under Augusti har jag fått veta... ;)