Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, augusti 28, 2010

Tiden går fort när man har roligt…

meandbaby 
Ja tiden går verkligen fort när man har kul. Snart har jag och Josephine varit tillsammans i fem hela år. På den tiden har jag hunnit driva och lägga ned en krog, förlovat mig, fått en underbar dotter, skaffat körkort, köpt en grymt fin bil och flyttat till ett stort fint hus. Snart så gifter vi oss och fortsätter att bygga på vårt underbara liv tillsammans. Vi vill så mycket hela tiden, snudd på giriga kanske kan tyckas… Min personliga uppfattning är ändå att om man inte vill, så kommer man ingen vart!

GE logo
Det blev en liten bloggtorka här i veckan från förra helgen, beklagar detta. Påbörjat ett nytt konsultuppdrag i veckan, det blev mycket fokus på det. Arbetar numera för det lilla företaget GE Healthcare Bio-Sciences IT och kommer så att göra i fem månader. Mängder av utmaningar följer med det här jobbet, som inte riktigt liknar något av de tidigare jag sysslat med. Men det blir kul, även om det är lite läskigt.

ninapaula
Förra lördagen så var vi rastlösa, ungefär som i dag…så vi ringde och frågade SIndys gudmor om hon ville sitta barnvakt efter att barnen gått å lagt sig. Det var inga problem. Så vi åkte ut och hämtade henne, för att underlätta… Vi var dock hemma till båda barnen gått i säng, så smet vi vid halv tolv hemifrån. Drog oss ned till Ninas jobb där hon och tjejkompisarna hade styrt en liten förfest.

freddesuspens
Kul som fan, synd bara att vi kom så sent. Hade gärna tillbringat lite mer tid här… Fick prova diverse attiraljer både för män och kvinnor… Provade på lite träning, vilket inte är min grej helt klart. Vet fan inte hur man ska stå på grejerna… Ha ha ha…

drakfrukt
Vidare efter en bra förfest mot flurran, enda skälet att vi skulle dit var för att vi skulle möta upp tjejmaffian, dvs Josefina Drake, Annso och resterande pumor… Dock hade draken gåt ut för hårt och dragit i nödbromsen, blev hemskickad i taxi efter 30 minuter. Fröken Orutin tog över. ;) Drog snabbt vidare mot Birger där vi sprang på Robin som fick lite oönskad draghjälp till partnerfix, sorry Robin…det var bara välmening. :(

freddeannso
Här hittade vi på en glad Annso och en mängd andra människor… Sent sent så drog vi oss hemåt, landade hemma någonstans vid fyrarycket om inte senare. Förstår inte hur man lyckas varje gång.

Veckan sen har inte bjudit på mycket annat än jobb och trötta kvällar, trist men sant. I går kväll var jag ute och klippte gräset tills jag inte såg något mer…det blir ju för fan mörkt på kvällarna nu för tiden.

Sen några sista ord till detta inlägg om stöld, det är ju något fult. Jag vill därför inte säga att jag stulit flera av bilderna i detta inlägg, snarare lånat dem av vänner. Tack och förlåt! =)

Ni som fortfarande är hungriga på MER bilder, håll till godo NEDAN:
IMG_1263
IMG_1261
IMG_1260
 IMG_1257
IMG_1266 
IMG_1264

2 kommentarer:

Mr:P sa...

Nice! :) ta med mej nästa gång! ;)

Fröken Drake sa...

MOOOOOONGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :) hahahahahaha