Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, augusti 16, 2010

Lunch med min blivande och barnen på Riverside

IMG_1247
Josephine fick en avbokning på jobbet, så vi möttes upp för en lunch nere på stan. Valet föll på Riverside då man kunde sitta ute och njuta av det sommarvädret.

IMG_1246
Sindy gillar att prova nya saker, helt tydligt… I dag var hon helt bestämd över att få Josephines citron i dricksglaset. Satt och mumsade på den utan att göra några speciella miner, när hon var klar stoppade hon snällt och lydigt tillbaka den söndertuggade citronen i mammas glas. Gulligt va?

Fick för övrigt en muntlig kommentar av en gammal bloggläsare som var med och käkade middag i lördags. Mikael Olsén heter han, läste bloggen frekvent förut men inte längre med motiveringen att det är för mycket att läsa om barn vilket inte intresserade honom. Med all respekt! Det som dock är svårt att styra över är hur ens liv förändras när man får barn, ens prioriteringar och vad man upplever som viktigt förändras. Nu är ju inte upplevelsen samma för alla, vissa lever vidare som inget hänt medans det för de flesta ändå är en väldigt stor grej. Jag är inte ute efter några kommentarer om detta, utan mer ett konstaterande. Jag känner själv att bloggen många gånger inte har samma fräna innehåll som den en gång hade. Men det kommer kanske tillbaka allt eftersom tiden går… ;)

4 kommentarer:

Carina sa...

Jag håller nog inte riktigt med honom här...det är ju sättet du skriver på som gör det roligt att läsa...vare sig det handlar om sömnlösa nätter med Sindy eller sena nätter på BJ.

Anonym sa...

Jag håller med, det blir roligare med lite kontroversiellt innehåll, typ lite SD, lite naket, lite skvaller om krogsvängen och mycket fest. Roligast blir det när du och Justyfine tänder till på kommentarerna efteråt.

Anonym sa...

Du gör alldeles rätt som skriver om ditt liv precis som det är idag,vilket inkluderar din söta dotter Sindy. Det ena utesluter inte det andra!

Fredrik Envier sa...

Precis som du säger så utesluter inte det ena det andra. Skriver just nu om politik och sitter även inne på en del smaskigt krogskvaller. ;)