Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, augusti 28, 2010

Motsatt effekt mot Sverigedemokraterna

Det är väldigt mycket om Sverigedemokraterna i media just nu… Det talas i radio och tv samt skrivs sidvis om det på Internet. Några saker som jag reagerat på och snappat upp som är lite skrämmande…

TV4 förbjuder SD att sända sin TV-reklam

Med motiveringen att den skulle vara hets mot folkgrupp m.m.

Vår egen statsministern uppmanar svenska folket att INTE rösta på SD

Det här är väl nästan det värsta av allt i demokratins namn, att vår egen valda statsminister varnar oss för att rösta på SD. Resultatet om SD skulle komma in i riksdagen vore en katastrof menar han, fast då med andra ord. Börjar paniken och verkligheten nå vår egen statsminister?

Summa summarum, vad händer av allt detta? Jag tror att dem som i dag funderar på att rösta på SD är så starka i sina åsikter och allt detta som statsministern, media och andra försöker göra får istället motsatt effekt.

Sverigedemokraterna talade för en tid sedan om en undersökning som skulle grundas på ALLA våldtäktsdomar under 2009, dvs alla som blivit fällda för våldtäkt eller grov våldtäkt. Den undersökningen är nu klar och finns att läsa, den är dessutom fylld av källangivelser. Det är lite läsning, men dock rätt intressant. Nu är det som alltid med statistik, att man kan vinkla och läsa det som fan läser bibeln. Men ändå är det ett intressant mönster som grundar sig på fakta! Sen vad man ska göra med det är en annan fråga! HÄR hittar du undersökningen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tror du själv är orsaken till det dom påstår i denna undersökning?

Fredrik Envier sa...

Sannolikt beror det på flera saker. Men att folk med andra kulturer har annan syn på kvinnor tror jag UTAN att tveka har en stor betydelse! Eftersom vi har en otroligt stor blandning av en mängd olika kulturer med varierande kvinnosyn, färgar det garanterat av sig på folk. Vilket i sin tur gör att kvinnosynen försämras rent generellt.

Men återigen, det är sannolikt flera orsaker...detta är bara ett spår. :)