Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, augusti 19, 2008

Foto på den kända nazistenSnacka om hetsjakt man får läsa om i Aftonbladets nätupplaga. Om du misshandlar en utpekad 18-åring(?!) och fotar bevis på detta belönas du med 500 kr. Så lyder ungefär budskapet. Sannolikt så rivs dessa affischer ned skapligt fort, men det folk glömmer bort är sidor som Flashback. Personen är säkerligen uthängd redan nu på den sidan med bild, namn och adress. Om inte så lär det knappast ta lång tid. Sen tycker säkerligen vissa att det är helt rätt, häng ut nazister på det viset. Döm honom utan rättegång osv, eller?

Oavsett hurvida nazistrykten om pojken är sanna så kan jag inte annat än att tycka lite synd om honom, för han sitter nog så djupt i skiten pga detta uthäng.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3129287.ab

6 kommentarer:

Alex Lewerentz sa...

Man behöver ju inte ens leta på Flashback! Du hjälper ju till och hänger ut han (liiite iaf) i din blogg :)

Skönt att du drar ditt strå i stacken... eller inte?

puss på dig

Anonym sa...

han kunde ju ha gett fan i att gå på "folkets marsch" och vifta med högerarmen om han är rädd för att bli utpekad som nazist. Afa brukar dessutom hålla sig ganska välunderrättade vad gäller lokala "nationella".

Anonym sa...

Den killen går i min klass haha;)

Fredrik Andersson sa...

Så han lever iallafall fortfarande trots omständigheterna, kan han ju vara glad för iallafall.

Anonym sa...

afa jobbar såvitt jag vet efter metoden att nassar kan "avsvära sig" sitt nationella engagemang. och på så sätt är fredade. såvida dom inte dyker upp på nån demo eller aktion igen.

för övrigt så anser jag att om någon knackar en nasse idag så slipper kanske jag bli nerslagen och sprayad med tårgasspray imorgon. har du aldrig fått spö av nassar har du ingen rätt att uttala dig.

Fredrik Andersson sa...

Min anonyma vän. Du verkar bilda en väldigt egen uppfattning. Jag säger ju knappast någon åsikt i detta inlägg, bara väcker frågan.

Rätten att uttala mig har jag nog oavsett om jag blivit nedslagen av en nasse eller ej.