Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, augusti 06, 2008

Sista solen


Ni vet vad jag har sagt om vädret... Så här kommer lite igen i brist på annat. Tydligen är solen idag vi får den enda, sen blir det regn. Men vädertomtarna har haft fel förut. Josephine vill väldigt gärna gå på lervällingen borta vid reningsverket i helgen, hon hade tydligen fått ett gäng biljetter. Går hon lär jag följa med av rena säkerhetsskäl, oavsett väder. Men vi får se, jag tror inte hon är så sugen om det skulle regna, så vi får se hur det blir. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

OK nu har jag kollat alla dina bilder från er USA-resa, och jag hoppas att några andra bloggläsare håller med mig när jag önskar mer bilder från er resa!!!

Har även en fråga, trodde ni fått nån central lägenhet? Bytte ni för att komma till slavsta?

Kram från en läsare.

Fredrik Envier sa...

Tjena Smulan! Smickrande att se att du är still going strong med min och tjejens blogg. Ska se om vi kan gräva fram lite fler bilder... Kolla in våra facebook-profiler är väl ett hett tips, där finns det lite fler bilder.

När det gäller lägenheten så var tanken att vi skulle flytta till en mer central lya. Uppsalahem gav oss lägenheten då vi stod först i kön, men sen kom alla andra formaliteter och skit mellan. Vi har nämligen vart sena med hyran vid ett par tillfällen. Räcker med att man missat den med några dagar så räknas det. För att få byta lägenhet inom Uppsalahem ska du ha skött dina hyresbetalningar prickfritt i ett års tid.

Summa summarum pissade vi på det hela och flyttar nu FRÅN Uppsala hem till ett annat bolag, i finare lägenheter där tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin ingår. Vatten betalar man heller något mer för, vilket man gör i nyare Uppsalahemlägenheter. Vi går förvisso ned några kvadrat och tjänar 3 lax i månaden på detta. Nu har vi ju bil, vilket gör att det kvittar lite mer vart rent geografiskt vi bor.