Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, augusti 10, 2008

Ute för räkning

DSC02802
Det finns en person som verkligen inte mår bra idag. Josephine är totalt utslagen, nere för räkning och inte brukbar. Har nog faktiskt inte under vårt förhållande sett henne så här dålig. Måste helt enkelt varit något med maten igår... Hehe! ;) Att jag lägger ut dessa två bilder på henne i detta skede är av ren kärlek, ingenting annat!
DSC02803
Själv har jag agerat pappa, olagligt laddat ned en film till Elliot och fixat lite mackor. Tänkte försöka att skaka liv i Josephine så vi kan åka till MIO och köpa ett par hyllor. De stänger ju om ett par timmar, så vi får allt skynda oss om det ska bli något av.

Ikväll blir det myspys och något gott att äta... Stay tuned! ;)

Inga kommentarer: