Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, maj 17, 2009

Mc Donalds är en restaurang, en hamburgarrestaurang!


Mc Donalds kanske inte hör till de mest exklusiva restaurangerna, men det är trots allt en restaurang. Det finns påslag för service och dylikt, för att de ska ha råd med personal som plockar och fixar. Jag brukar vara en sån där ful gäst som oftast lämnar brickan efter mig, just av den anledningen att det faktiskt är en restaurang. För inte går du ut med disken när du käkar på Kött kök & bar eller någon annan restaurang?

Men det var faktiskt inte det som det här inlägget skulle handla om, det var lite annat restaurangvett. Då Mc Donalds inte hör till de finare restaurangen så finns det ingen (vad jag vet) skriven dresscode, men vissa saker torde höra till folkvett. Idag när vi tog en liten snabbmåltid kom det in ett gäng killar, som till synes bröt något överdrivet i sidled. Det skiter jag i, hur folk vill gå och ta sig fram. Vissa är tydligen jäkligt måna om att visa att de härstämmar från aporna. :) Nåväl, en kille utmärkte sig något extra...han knatar nämligen in med mjukisbrallor och bar överkropp med en enligt mig rätt blekfet kropp och till det närmaste bitch tits. Väldigt osmakligt, även om han själv säkert såg det som otroligt manligt.

Går man in så på en restaurang, oavsett klass på restaurangen? Jadu, jag vettefan...jag skulle inte göra det!

3 kommentarer:

Mona sa...

Det tillhör väl vanligt vett att man INTE går in på en restuarang (o)klädd på det viset, man går heller inte i butiker utan kläder.

Anonym sa...

Fy fan vad osmakligt1 Somliga har ingen självinsikt!!

Fröken Drake sa...

Hahaha, fy faaaan va iskallt gjort. Vi har ingen restaurang, men ni har fasiken på era kläder när ni kommer hit på lörda!

Och lämna bilen hemma för det vankas en och annan pilsner har Danne utlovat...