Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, maj 18, 2009

Sista dagen som pappaledig

DSC05709
Då var pappeledigheten över och imorgon väntar en vanlig arbetsdag i mitt numera vardagliga svenssonliv. ;) Känns lite smått motigt men bra på ett sätt också, för att komma tillbaka till en mer normal vardag. Ska bli kul att komma hem från jobbet till lilla Sindy och få höra om eventuella framsteg hon gjort. Det är ju så sjukt nu i början, när hon efter några veckor börjar le medvetet. Får ögonkontakt och börjar leka med saker, tänderna börjar titta fram osv.

elliotadidas
Min son, eller rättare sagt min styvson Elliot ska träffa sin riktiga pappa idag. Vet inte om jag skrivit om det förut, men han sitter ju bakom lås och bom till vardags, men har permision idag för att bland annat träffa Elliot. Min förhoppning är ju att han, när han kommer ut ska kunna fungera som en pappa och inte bara vara ett stort orosmoment som han var förut var ute. Framtiden får utvisa hur det kommer att bli, hoppas iallafall att de får en trevlig eftermiddag idag. Jag och Josephine får väl passa på att äta lunch på stan någonstans, dessvärre är nog alternativet Carl Philip uteslutet då det var där Elliot och hans pappa skulle äta. ;)

Vi ska åka iväg med barnvagnen idag och reklamera lite grejer. Dels är det en skada på handtaget som inte ser så mycket ut för världen nu, men garanterat kommer att förvärras med tiden och påverka vagnens andrahandsvärde. Det andra var en plastknapp som sitter på liggdelen, där man ska fästa ett överdrag som saknas. Det gör att man inte kan sätta på överdraget så de sitter fast. Känns jäkligt klent att fästet är gjort i plast, då det är något som ska tas av och sättas på flertalet gånger. Nu har detta inte skett av slitage, då vi endast använt vagnen en gång innan detta upptäcktes. Josephine är lite orolig för detta besök, för hon gillar inte “otrevliga” situationer. Det tenderar ju att kunna bli en viss otrevlig ton, om de tex skulle vilja erbjuda en “lånevagn” medans vår är på reparation. Det är inte aktuellt! Vi har en väldigt speciell liggdel vid namn white croc, den kommer vi att använda i ca 6 månader, kanske lite mer. Då är det inte ett alternativ att köra en lånevagn 1 av dessa 6 månader vilket det garanterat skulle ta. Ja, det återstår att se hur det samtalet går! :) 

Inga kommentarer: