Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, maj 12, 2009

Jeanette och Kristian på besök

DSC05653
Sindys gäster fortsätter som sagt att komma, dock inte i samma intensiva ström som första dagen. Idag kom Jeanette och Kristian på besök. Jeanette är en gammal vän till Josephine och bör nog utan konkurens utses som den mest fyndiga av hennes vänner när det kommer till presenter. Hon plockar alltid ihop så fina finurliga saker.

DSC05656DSC05657
Vad sägs om den här söta saken, som man kan skaka så åker det omkring små söta hjärtan. Den där kommer Sindy   ha med sig hela livet, supersött!

DSC05658DSC05659
Ett jättefint gratiskort med ingen mindre än Sindy själv på och sen fick vi även ytterligare en gipsavtryckssats för Sindys fötter tillsammans med en ram som man kan sätta in.

DSC05651 DSC05648
Det finaste av allt var nog de fina Dinglis-tofflorna som hon fick…de passade henne perfekt och var sååå jäkla söta.

Tack Jeanette och Kristian!!!

1 kommentar:

Jeanette sa...

Haha! Sindy är verkligen jättefin i sina nya tofflor :)

Tack för att vi fick komma förbi o träffa den lilla prinsessan! Plus hennes gulliga föräldrar såklart!

Och självklart förtjänar Sindy all möda jag lagt ner på mitt pysslande ;)

Hoppas vi ses snart igen!!

Kram